• Stranicu
  • Google
Europska komisija u Bosni i Hercegovini

Projekt financira
Europska unija

Početna/Vijesti - RH/11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Datum: 01.04.2014 13:42 | Kategorija: RH

11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva U organizaciji i uz financijsku potporu projekta „SMEs Without borders“ - MSP bez granica, (financiranog u okviru EU IPA prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013.) 25 članova mreže Ljekovitog i aromatičnog bilja Sisačko-moslavačke županije i AgroMAP Network (BiH) sudjelovali su na 11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se održao u Dubrovniku u vremenu 27.-30.03.2014.
Na sajmu je sudjelovalo više od 200 izlagača iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Italije. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.
Osim prodajnog dijela u kojem su se nudili izvorni hrvatski prehrambeni proizvodi poput kulena, šunke, pršuta, sireva, maslinovog ulja, vina te ljekovitog bilja, na Mediteranskom su sajmu tijekom tri dana organizirana brojna predavanja o ekološkoj proizvodnji, poljoprivredi, poduzetništvu te mogućnosti financiranja kroz EU fondove.
Mediteranski sajam održan je pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, generalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i u suorganizaciji grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatske gospodarske komore.

  • Copyright © Agromap.net. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.
  • Ova web stranica je nastala uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče i Općine Majur
    i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.