• Stranicu
  • Google
Europska komisija u Bosni i Hercegovini

Projekt financira
Europska unija

Mali eko plac

Datum: 17.04.2014 12:59 | Kategorija: Regija

Mali eko plac Gradska tržnica Sisak d.o.o., sa sjedištem u Sisku, I. K. Sakcinskog 28, kao članica Mreže ljekovitog i aromatičnog bilja SMŽ, osnovane u sklopu projekta SMEs Without borders (MSP bez granica), sa zadovoljstvom Vas poziva na prvi “Mali eko plac”, koji će se održati dana 25.04.2014.g. u 17 sati na Gradskoj tržnici Sisak – Kontroba. Kao izlagači na “Mali eko plac” mogu pristupiti članovi Mreže ljekovitog i aromatičnog bilja, kao i proizvođači/prerađivači koji posjeduju eko certifikat ili su u prijelaznom razdoblju, odnosno postupku njegovog ishođenja.

Cilj “Malog eko placa” je predstaviti potencijalnim kupcima eko proizvode i proizvođače, kao i pružiti priliku ciljanim kupcima da na jednom mjestu, u određeno vrijeme, mogu kupiti proizvode za koje su zainteresirani.

Proizvođačima i prerađivačima, koji ispunjavaju gore navedene uvjete Gradska tržnica Sisak na “Malom eko placu” omogućuje prodajni prostor bez naknade.

U privitku ovog e-maila dostavljamo Vam prijavni obrazac, koji molimo ispunite i dostavite, najkasnije do 24.04.2014. na:

natasa@trznica-sisak.hr ili Fax: 044/547-051

  • Copyright © Agromap.net. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.
  • Ova web stranica je nastala uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče i Općine Majur
    i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.