• Stranicu
  • Google
Europska komisija u Bosni i Hercegovini

Projekt financira
Europska unija

Početna/Vijesti - Regija/Predstavnici MSPa, zadruga i udruga iz sektora MAP na sajmu Sana

Predstavnici MSPa, zadruga i udruga iz sektora MAP na sajmu Sana

Datum: 16.09.2014 11:01 | Kategorija: Regija

Predstavnici MSPa, zadruga i udruga iz sektora MAP na sajmu Sana Općina Majur (HR) i Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (BiH), sa svojim partnerima, kroz projekt „SMEs without borders“ omogućili su članovima Mreže LJAB SMŽ iz HR i AgroMAP mreže iz BiH posjet međunarodnom sajmu „Sana“ u Bologni (Italija).
Ovogodišnji sajam Sana bio je podijeljen u tri odjela hrana, prirodna kozmetika i drugi prirodni proizvodi.
Tijekom 4 dana (06.-09.rujna 2014. godine) posjetitelji su se mogli upoznati sa proizvođačima i potencijalnim kupcima ljekovitog i aromatičnog bilja, kao i proizvoda od i na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja, te proizvodima od začinskog bilja. Također, mogli su se upoznati sa svjetskim trendovima u pakiranju i prezentaciji finalnih proizvoda.
Članovi mreže su ostvarili 50-ak B2B kontakata sa proizvođačima i prerađivačima ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja. Predstavili mrežu, proizvode iz mreže i potencijale kojima raspolažu članovi mreže.

  • Copyright © Agromap.net. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.
  • Ova web stranica je nastala uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče i Općine Majur
    i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.